Hét zomerevenement om jouw droombedrijf te realiseren!


Droom jij van een eigen bedrijf?
Droom jij van meer klanten voor je bestaande bedrijf?
Droom jij van een succesvolle webshop?
Droom jij van je eigen unieke personal brand?

Durf jij het aan om je dromen te realiseren? 🎉
Dat iedereen jouw mooie ideeën mag bewonderen.
Dat jij als startende of ervaren onderneemster mag stralen.

Op 23 mei organiseer ik DESIGN YOUR DREAM live.
Hét zomerevent om van jouw idee of droom realiteit te maken!  Kom jij ook?


Maak je dromen werkelijkheid!
 💫

Ben jij ambitieus, startend of een ervaren onderneemster en wil je graag deze zomer beginnen of meer groeien met jouw droombedrijf? Dan is dit evenement iets voor jou!

Laat je inspireren door alle gastsprekers en mijn persoonlijke verhaal over mijn droomtocht naar succes en geluk.

Laat je inspireren door alle gastsprekers en mijn eigen verhaal over mijn droomtocht naar succes en geluk.


Van starter naar succesvolle onderneemster!

Het programma start om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Je bent vanaf 9:30 uur welkom. 
Vanaf 17:00 uur vindt er een afsluitende borrel plaats, zodat je gezellig met elkaar kunt napraten. Er zijn vijf inspirerende spreeksters aanwezig deze dag en er worden drie verschillende 1-op-1 workshops georganiseerd. Plus je ontvangt een gratis digitale portretfoto van jezelf! Laat jezelf volop inspireren, ontmoet nieuwe mensen en geniet van een bijzondere en onvergetelijk dag.

Rosanne Raubun (hoofdspreekster)

Hoe creëer JIJ jouw droomwebsite?

Rosanne heeft inmiddels al meer dan 200 vrouwelijke ondernemers geholpen met een droomwebsite. Ze heeft een online programma DESIGN YOUR DREAM. Ze vertelt hoe ze haar dromen heeft gerealiseerd. Hoe ze haar lijst en netwerk heeft opgebouwd met meer dan 3500 onderneemsters. Hoe word jij online succesvol met jouw droomwebsite? Ze deelt al haar kennis over WordPress, vertelt over haar favoriete thema Divi en leert hoe jij zelf een MEGA lijst kan opbouwen voor je nieuwsbrief. Laat je inspireren door Rosanne!
www.stijlvolcreatie.nl

Eefje Verhagen

Jouw droommissie

Eefje haalt het beste uit jou zodat jij vervolgens het beste in jouw leven en jouw bedrijf kunt stoppen. Jij bent namelijk bijzonder en jouw bedrijf is dat ook. Eefje gaat samen met jou aan de slag om jouw persoonlijke missie te vinden. Inmiddels helpt zij dagelijks andere vrouwelijke ondernemers met hun verhaal zodat zij zichzelf en hun bedrijf met heel veel plezier, vertrouwen en lef aan de hele wereld kunnen laten zien. Eefje heeft een succesvol online bedrijf en is initiator van de Facebookgroep Ondernemen met Hart & Lef met meer dan 1000 leden.
www.ideefje.nl

Naomi Vlietman

Founder van de succesvolle blog Zakenmeisje.nl

Droom jij van een succesvol online platform voor vrouwen? Wil jij van jouw website je beroep maken? Dan moet je bij Naomi zijn. Zij heeft het platform Zakenmeisje.nl opgezet speciaal voor jonge onderneemsters. Ze heeft gemiddeld meer dan 5.000 unieke bezoekers per maand op haar website. Ik ben zelf ook erg benieuwd naar haar verhaal en tips!
www.zakenmeisje.nl

Nynke Groen

Hoe creëer je een eigen stijl?

Wanneer ik aan logo’s denk, denk ik aan Nynke. Ze heeft inmiddels al meer dan 50 onderneemsters geholpen met de creatie van een logo en huisstijl. Tijdens het DESIGN YOUR DREAM live evenement vertelt ze waarom branding zo belangrijk is voor je bedrijf en je website. Hoe creëer je een stijl die perfect bij jou past?
www.nynkeontwerpt.nl

Suzan Biemans

Meer zichtbaarheid voor je droom webshop

Droom jij van een eigen webshop of is jouw bestaande webshop toe aan een opknapbeurt? Suzan vertelt je alles over hoe je meer online zichtbaarheid krijgt met je webshop. Suzan is eigenaresse van Online Etalage. Hier vind je alle hippe webadressen uit Nederland en België.
www.deonlineetalage.nl

Gratis portretfoto van Marleen Sahetapy

Maakt prachtige portretfoto’s

Wil jij prachtige foto’s voor je website? Marleen, mijn favoriete fotografe, laat jou stralen en zorgt ervoor dat je 100% jezelf bent op foto’s. Wil je mooie portretfoto’s van jezelf? Bezoek dan de fotografiehoek van Marleen tijdens het evenement. Marleen heeft inmiddels al tientallen onderneemsters gefotografeerd.
www.marleensahetapy.nl

De eerste 20 deelnemers kunnen kiezen uit de 1-op-1 workshop van Lynn of Ilse!
(één workshop per persoon).

1-op-1 sessie met Lynn

Basiscursus WordPress 

Heb je vragen over WordPress of wil je weten waar je moet beginnen als je met WordPress wilt gaan werken? Lynn heeft inmiddels al super veel ervaring  met WordPress. Heb jij al een WordPress website, maar heb je nog specifieke vragen hierover? Geef je dan op voor de 1-op-1 workshop met Lynn van 10 minuten. Schrijf je snel in voor het evenement en stuur daarna direct een mail naar designyourdream@stijlvolcreatie.nl als je interesse hebt in de 1-op-1 workshop met Lynn. Reserveer snel, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol=vol! GRATIS inschrijving.

1-op-1 workshop Canva met Ilse

Hoe maak je een weggever in Canva?

Een gratis weggever is super belangrijk voor je website. Ilse is grafisch vormgever en geeft je enkele tips hoe je een mooie start kunt maken met een interessante gratis weggever in Canva. Geef je op voor de 1-op-1 workshop met Ilse van 15 minuten. Schrijf je snel in voor het evenement en stuur daarna direct een mail naar designyourdream@stijlvolcreatie.nl als je interesse hebt in de 1-op-1 workshop met Ilse. Reserveer snel, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol=vol! GRATIS inschrijving.

1-op-1 business boost sessie met Marjan

Ben jij op zoek naar inspiratie of creatieve ideeën om jouw bedrijf een boost te geven?

Geef je dan op voor de 1-op-1 workshop met Marjan van 10 minuten. Schrijf je snel in voor het evenement en stuur daarna direct een mail naar designyourdream@stijlvolcreatie.nl als je interesse hebt in de 1-op-1 workshop met Marjan. Reserveer snel, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol=vol! GRATIS inschrijving.

 

=

Je hebt een start gemaakt voor je droomwebsite, blog of webshop

=

Veel nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan voor je bedrijf

=

Hele waardevolle vriendschappen met gelijkstemden

=

Inzicht gekregen in verschillende verdienmodellen & online marketing

=

Jouw droomdoel is helder en je gaat starten met focussen!

=

Je bent klaargestoomd voor de volgende stap in jouw ondernemerschap!

Wanneer?
Dinsdag 23 mei 2017 van 10:00-17:00 uur. Inloop vanaf 9:30 uur. Vanaf 17:00 uur is er een afsluitende borrel.

Waar?
De Bronckhorst Hoeve
Bronkhorsterweg 1-3
6971 JA Brummen
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer goed te bereiken.

Wie van je collega-onderneemsters hebben al een ticket gekocht voor het live evenement?
Check het evenement op Facebook.

Mijn DESIGN YOUR DREAM live evenement vindt plaats op een prachtige droomlocatie. Namelijk de Bronckhorst Hoeve in Brummen (tussen Apeldoorn en Arnhem). De ruimte heeft veel daglicht en uitzicht op een prachtig groene omgeving. Je komt hier heerlijk tot rust. Een ideale plek om je te laten inspireren door alle mooie verhalen van de (gast-)sprekers.

Event ticket

127,-/excl. 21% BTW
  • Dinsdag 23 mei 2017
  • 9.00 – 17.00 uur met afsluitende borrel
  • Inclusief heerlijke lunch
  • Inclusief mooie portretfoto
  • Diverse inspirerende gastsprekers
  • Diverse extra workshops
Ja, ik wil!!

START OVER:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het event wordt georganiseerd door Rosanne

Rosanne Raubun (26) helpt vrouwelijke ondernemers bij het maken van een stijlvolle website en huisstijl, zodat ze nog meer kunnen stralen en meer winst behalen. Vorig jaar is ze gestart met een speciaal websiteprogramma – DESIGN YOUR DREAM – om droomwebsites te realiseren. Rosanne heeft al meer dan 200 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met haar online programma.

Rosanne Raubun:
“Mijn missie is om vrouwen te laten stralen. Alle vrouwen mogen gezien worden, ook jij! Zelf hield ik mij altijd op de achtergrond. Ik hoefde niet zo nodig in de schijnwerpers te staan. Vanaf het moment dat ik mijn eigen bedrijf startte, dacht ik: nu moet ik mijzelf laten zien, dit is het moment! Dit is de beste beslissing ooit geweest en ik heb al heel veel bereikt vanaf het moment dat ik vol overtuiging met mijn eigen bedrijf bezig ben.”